Conor McGregor boeit bokswedstrijd Danis vs. KSI geen flikker! 'Veel plezier' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor boeit bokswedstrijd Danis vs. KSI geen flikker! 'Veel plezier'

Conor McGregor boeit bokswedstrijd Danis vs. KSI geen flikker! 'Veel plezier'

Conor McGregor geeft niets om bokswedstrijd Danis vs. KSI: 'Hij zou weer MMA moeten doen.' Hoe zit het met Dillon Danis, de bekende trainingspartner van McGregor.

Danis kreeg voor het eerst bekendheid als McGregor's jiu-jitsu-coach voordat hij meer bekend werd als internettrol. Hoe dan ook, McGregor bevestigde eerder vandaag nog op Twitter dat hij nog steeds maatjes is met de zwarteband houder.

Het volgende voor Danis is een bokswedstrijd tegen YouTube-ster KSI op 14 januari 2023. Hij jaagt al jaren op een spraakmakende kans als deze, maar KSI is de eerste buiten de MMA-wereld die in in de val loopt. In antwoord op McGregor beloofde KSI "ernstige schade" aan te richten.

Boeit me niks

McGregor daarentegen nam het aas niet. Hij antwoordde: 'Broeder, je bent een vriendelijke kleine nerd, het kan me niet schelen. Hij [Danis] zou weer MMA moeten doen als hij deze kleine hamburger wedstrijd met jou doet. Ik geef niets om dit genre van boksen, het spijt me. Veel plezier.'

McGregor bokste zelf als tussenstap tegen legende Floyd Mayweather Jr in 2017. De Ier verloor maar won er miljoenen aan verdiensten mee. Het is duidelijk dat de wedstrijd tussen vriend Danis en KSI hem voor geen fluit boeit. McGregor zelf aast op een terugkeer naar de UFC in het voorjaar van 2023 na langetijd geblesseerd te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws