'Nep tieten gekocht!' Boksster haalt flink uit naar rivale Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Nep tieten gekocht!' Boksster haalt flink uit naar rivale

'Nep tieten gekocht!' Boksster haalt flink uit naar rivale

Ebanie Bridges heeft komende tegenstander Shannon O'Connell beschuldigd van 'onbewust proberen te zijn zoals haarzelf'. Nadat ze haar Australische rivale eerder een 'vervelend kreng' had genoemd. "Ze nam zelfs nep tieten om als mij te zijn" zegt Bridges die zelf rondborstig is.

Bokskampioen Ebanie Bridges heeft uitgehaald naar haar 'geobsedeerde' aanstaande tegenstander Shannon O'Connell. Nadat haar Australische rivaal had beloofd 'gaten door haar heen te slaan' in komende confrontatie. Bridges heeft de opdracht gekregen om haar IBF-titel in het bantamgewicht later dit jaar te verdedigen tegen haar bittere rivaal, waarbij het paar in het verleden talloze keren ruzie met elkaar zocht.

Stevig win record

Nu O'Connell belooft 'gaten te slaan' in haar 'bange' vijand, is Bridges ook naar Instagram gegaan om de bijnaam van haar vijand te veranderen van Shotgun in Shitgun. O'Connell, die ook wel de koningin van het Australische boksen wordt genoemd, heeft sinds 2017 23 van haar 30 professionele gevechten gewonnen. Waaronder acht opeenvolgende gevechten.

“Ebanie Bridges doet alsof ze me niet kent omdat ze bang voor me is. Ik zal gaten in dat meisje slaan", zegt O'Connell. Bridges leek klaar voor een vrijwillige titelverdediging in plaats van de verplichte O'Connell, maar zal het nu tegen de ervaren voormalige WBF-kampioen in het vedergewicht opnemen.

"Ik ben erg opgewonden dat het gevecht daadwerkelijk plaatsvindt. Ik was een beetje bezorgd dat als het gevecht hier in Australië zou plaatsvinden, ze zich zou terugtrekken", aldus O'Connell. Ze voegde eraan toe: "Het is vrij duidelijk dat we elkaar niet mogen, dus ik wil alleen maar met haar vechten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws