Manhoef en Romero oog in oog! 'Intense staredown' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Manhoef en Romero oog in oog! 'Intense staredown' (video)

Manhoef en Romero oog in oog! 'Intense staredown' (video)

Melvin Manhoef en Yoel Romero stonden vandaag voor het eerst oog in oog voor hun MMA-wedstrijd morgen tijdens Bellator MMA 285 in de 3Arena, Dublin (Ierland). De twee knock-out koningen hadden een korte maar intense staredown.

Zoals de commentator bij de staredown al aangaf zijn Manhoef en Romero twee van de meest gevreesde knock-out koningen. Naar de wedstrijd wordt dan ook halsreikend uitgekeken door de fans. Romero en Manhoef zouden op 6 mei 2022 tijdens Bellator 280 tegen elkaar vechten.

Eerder gepland te vechten

Manhoef trok zich terug uit de wedstrijd vanwege een handblessure. Tijdens het achtervolgen van inbrekers raakte hij gewond, hij werd vervangen door Alex Polizzi. Romero won de wedstrijd via TKO in de laatste seconden van de derde ronde. Het gevecht tegen Manhoef verplaatst naar morgen vrijdag 23 september 2022 op Bellator 285.

Manhoef gaat de strijd aan als underdog, maar zou volgens insiders wel eens voor een schokkende verrassing kunnen zorgen. Manhoef (46) kondigde aan dat dit zijn laatste gevecht zal zijn. Bellator 285 is live te zien via Showtime PPV.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws