'Moordpoging!' Boksende influencer Chase DeMoor bleef maar slaan op hoofd KO geslagen tegenstander Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Moordpoging!' Boksende influencer Chase DeMoor bleef maar slaan op hoofd KO geslagen tegenstander

'Moordpoging!' Boksende influencer Chase DeMoor bleef maar slaan op hoofd KO geslagen tegenstander

Chase DeMoor werd gisteravond gediskwalificeerd nadat hij zijn tegenstander Stevie Knight knock-out had geslagen in schandalige scène bij Misfits Boxing 6 en bleef doorslaan. Kritische meningen uit de bokswereld noemen het zelfs een poging tot moord.

Tv reality ster Chase DeMoor ging ver buiten zijn boekje gisteravond door te blijven door slaan op het hoofd van Stevie Knight terwijl deze al knock-out geslagen was. Volgens critici het voorbeeld dat influencer boksen levensgevaarlijk is en zelfs verboden zou moeten worden.

Knight, een populaire YouTube-persoonlijkheid, behaalde een overwinning op DeMoor via diskwalificatie nadat de Netflix reality-tv-ster een salvo van stoten had gelost die tot een vechtpartij in de ring leidden.

Verbiedt influencer boksen het is levensgevaarlijk

In een buitensporige scène sloeg DeMoor Knight knock-out met een combinatie en bleef hem vervolgens raken met minstens vijf stoten op het hoofd van de neergehaalde jager. DeMoor vierde al feest, de boel escaleerde toen woedende leden van het team van Knight de ring in renden en zelf begonnen te knokken.

DeMoor kreeg later op de avond een fles water naar zijn hoofd gegooid door UFC-ster Nate Diaz die eerste rang zat. Dit veroorzaakte flink wat chaos en Diaz die binnenkort tegen Jake Paul bokst werd het gebouw uitgezet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws