Mike Tyson gaat boksen tegen Jake Paul: 'Eindelijk gelukt' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson gaat boksen tegen Jake Paul: 'Eindelijk gelukt'

Mike Tyson gaat boksen tegen Jake Paul: 'Eindelijk gelukt'

Jake Paul stemt ermee in om dit jaar tegen Mike Tyson te vechten nadat de bokslegende een gevecht voorstelt. Paul is er mee akkoord om voor het einde van het jaar te vechten tegen bokslegende Iron Mike.

'Iron' Mike suggereerde dat hij misschien geïnteresseerd zou zijn in de strijd tegen 'The Problem Child' - maar onder één voorwaarde. De 55-jarige dringt erop aan dat er dit jaar de confrontatie moet plaatsvinden.

Op de vraag of hij Paul zou ontmoeten, antwoordde Tyson: "Dat zou heel interessant kunnen zijn. Ik heb het nooit echt serieus genomen, maar ja, het zou echt interessant kunnen zijn." Hij voegde eraan toe: ,,Alles is mogelijk, ja. Maar het moet dit jaar gebeuren. Het moet dit jaar gebeuren.”

Dit jaar

Paul lijkt aan boord te zijn om tegen Tyson te vechten en is blij dat dit na al zijn pogingen een gevecht te forceren eindelijk gelukt is. en tweette zijn steun om het gevecht te realiseren. ,,Bedankt aan de geweldige Mike Tyson voor het respect en de kans. Dit jaar maken we het waar", twitterde hij.​

Paul komt op 6 augustus weer in actie maar een tegenstander is nog niet bekend. De YouTuber zou in gesprek zijn met Tommy Fury (broer van boksicoon Tyson Fury. red), na het uitstel van hun eerder gepland gevecht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws