Respectloos! Boel loopt bijna uit de hand na UFC wedstrijd (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Respectloos! Boel loopt bijna uit de hand na UFC wedstrijd (video)

Respectloos! Boel loopt bijna uit de hand na UFC wedstrijd (video)

Phil Hawes boekte een spectaculaire, eenzijdige overwinning op Deron Winn in de tweede ronde tijdens UFC Austin gisteravond. Echter leek Hawes klaar voor nog een gevecht en wel tegen voormalig UFC-kampioen Daniel Cormier.

Direct nadat Daniel Cormier de UFC-kooi instapte begon Phil Hawes mondeling op de commentator in te hakken. ,,Je hebt de verkeerde gekozen", zei Hawes die beweerde dat Cormier de voorkeur had getoond in de richting van Winn voorafgaand aan de partij.

De spanning liep even hoog op waarop Cormier volhield dat hij geen "voorkeur voor bepaalde vechters heeft". Met scheidsrechter, Herb Dean die tussen de twee stapte toen de spanning begon te stijgen, beweerde Cormier dat Winn in het verleden ontmoedigd was om een ​​gevecht met Hawes aan te gaan.

Cormier hield vol dat het resultaat de reden was en dat Hawes zich koest moest houden en respect tonen. Even later bood Hawes zijn excuses aan Cormier aan. Hawes heeft UFC-overwinningen behaald op Jacob Malkoun, Nassourdine Imavov, Kyle Daukaus en nu Winn. Zijn enige promotionele nederlaag komt in de vorm van een knock-out verlies tegen Chris Curtis tijdens UFC 268 in november op Madison Square Garden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws