MIKE TYSON DREIGT ROY JONES: 'IK GA VOOR DE KNOCK-OUT' Boks Nieuws
Boks Nieuws

MIKE TYSON DREIGT ROY JONES: 'IK GA VOOR DE KNOCK-OUT'

MIKE TYSON DREIGT ROY JONES: 'IK GA VOOR DE KNOCK-OUT'

'Ik ben er altijd op zoek naar de knock-out,' zegt Mike Tyson voorafgaand aan zijn gevecht met Roy Jones Jr-gevecht in september.

Mike Tyson ontmoet Roy Jones Jr op 12 september in het Dignity Health Sports Park in Carson, CA. De bokslegendes nemen het tegen elkaar op in een gesanctioneerd demogevecht. Zonder uiteindelijke winnaar, zelfs als er een knock-out plaatsvindt.

Het paar zal naar verwachting een volledige achtronde afstand afleggen. In het geval van een knock-out zal de ontmoeting voorbij zijn, aldus Andy Foster, uitvoerend directeur van de CSAC. Desalniettemin lijkt "Iron Mike" graag "Jones" in slaap te willen brengen.

De knock-out telt

Tyson de voormalig onbetwiste kampioen zwaargewicht wil zijn glorie herwinnen. "Als de kans zich voordoet, ben ik er altijd naar op zoek", vertelde Mike Tyson aan TMZ Sports toen hem werd gevraagd of een aanstaande ontmoeting met Jones een knock-out gevecht zou worden.

Bovendien zei Mike Tyson dat hij volledig toegewijd was aan dit demogevecht met Roy Jones Jr en dat hij ernaar uitkijk de om goede doelen te helpen. Maar 'het vechtspel is waar ik voor sta en het kwetsen van mensen is waar ik voor sta', zei hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws