ROY JONES: 'Gevecht met Mike Tyson te mooi om te laten gaan' Boks Nieuws
Boks Nieuws

ROY JONES: 'Gevecht met Mike Tyson te mooi om te laten gaan'

ROY JONES: 'Gevecht met Mike Tyson te mooi om te laten gaan'
ROY JONES: 'Gevecht met Mike Tyson te mooi om te laten gaan'

Roy Jones Jr. zegt dat het gevecht met Mike Tyson 'te ongelooflijk was om te weerstaan'. Hij wilde altijd al boksen tegen Tyson eindelijk krijgt Roy Jones Jr. zijn zin.

Jones neemt het op 12 september op tegen Mike Tyson in een bokswedstrijd van acht ronden in Californië. De 51-jarige Jones wilde altijd al met Tyson vechten, maar de sterren stonden nooit tegenover elkaar.

Jones, de voormalige zwaargewicht titelhouder, had het grootste deel van zijn succes als cruiserweight, middengewicht en licht zwaargewicht. Maar hij zou bij zwaargewicht blijven hangen toen hij de WBA-titel in 2003 won.

Met pensioen

Hij kreeg daarmee de kans om tegen Tyson te vechten, deze ging echter kort daarna met pensioen. "Te moeilijk om te weerstaan, te ongelooflijk om te weerstaan, te veel zegen om te weerstaan", zei Jones maandag tegen MMA Junkie.

"Toen ik de zwaargewichttitel won, vertelde ik hen dat Mike Tyson de enige andere persoon was die ik als zwaargewicht zou bevechten. Als Mike Tyson niet wilde vechten, zou ik terug gaan naar licht zwaargewicht."

Eindelijk de kans

Tyson wilde niet meer boksen, dus ging ik weg en ging terug naar licht zwaargewicht. Ik bleef niet hangen, maar om hem nu terug te zien komen is geweldig. Oké, ik wil terugkomen. Raad eens? Je wilde het, je krijgt je kans. ’Ik heb zoiets van Ja. "

Dat Tyson en Jones nu tegen elkaar de ring in gaan op oudere leeftijd zegt niet dat er geen vuur in de wedstrijd zal zitten. Zowel Tyson als Jones trainen als beesten en zullen hun beste beentje voor zetten. Demo wedstrijd of niet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws