Levensgevaarlijk! Zorgen om rentree Holyfield (58): 'Als dit maar goed gaat' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Levensgevaarlijk! Zorgen om rentree Holyfield (58): 'Als dit maar goed gaat'

Levensgevaarlijk! Zorgen om rentree Holyfield (58): 'Als dit maar goed gaat'

Evander Holyfield zorgde ervoor dat mensen zich zorgen om hem maakten voor de wedstrijd tegen Belfort, reden de open training van de 58-jarige. Holyfield is gepland om dit weekend Vitor Belfort te ontmoeten in Triller Fight Club, ter vervanging van Oscar De La Hoya die COVID-19 heeft opgelopen.

Na het zien van de training van Holyfield, uitten een aantal mensen hun bezorgdheid omdat hij in een professionele wedstrijd zou stappen. Het gevecht is verplaatst van Californië naar Florida in de hoop dat de boks commissie aldaar een oogje dichtknijpt.

Levensgevaarlijk

Momenteel lijkt het erop dat het doorgaat, maar we zullen zien of critici zullen zegevieren en het gevecht alsnog afblazen. De commentaren op social media van prominenten uit de sport zijn dan ook niet mals. De algemene tendens is dat het te gevaarlijk is voor Holyfield en hij flinke schade kan oplopen.

,,Bekijk dit eerlijk en vraag jezelf af of een commissie hem een ​​licentie zou moeten verlenen om in een professionele wedstrijd te boksen", schrijft journalist Luke Thomas. ,,Als je antwoord ‘ja’ is, verwijder dan je account." Ook Erik Magraken, sport advocaat en MMA en kickboks jury lid heeft zo zijn twijfels.

Beter niet doen

Magraken deelt een Tweet van een bekende arts en geeft als commentaar; ,,Deze tweet is van een neuroloog en voormalig eersterangsarts. Eigenlijk schande over Florida omdat hij Evander Holyfield een bokslicentie heeft gegeven." De betreffende arts maakt zich zorgen om Holyfield.

,,Na 40 jaar krimpen onze hersenen met gemiddeld 5% per decennium. Dit betekent dat de overbruggende aderen die de hersenen verbinden met de omhulsels een verhoogd risico lopen om te scheuren en het risico op hersenbloedingen verhogen wanneer het hoofd wordt geraakt. Veiligheid eerst. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws