Evander Holyfield (58) MEPT er op los! 'Rentree wordt explosief'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Evander Holyfield (58) MEPT er op los! ‘Rentree wordt explosief’

Evander Holyfield (58) MEPT er op los! ‘Rentree wordt explosief’

De 58-jarige Evander Holyfield keert zaterdag terug naar het boksen in een wedstrijd tegen Vitor Belfort. Holyfield en Belfort zullen de headliner zijn van Triller Fight Club Legends 2 in Florida.

Dat Holyfield al ver de de vijftig is gepasseerd lijkt de oud-bokser niet te deren, ook het feit dat hij pas een week gelden ja zei tegen het gevecht kenmerkt zijn drive om terug te keren. Gisteren had Holyfield media-workouts en sloeg hij de pads, wat de eerste keer was dat velen hem dit in jaren zagen doen.

Holyfield vocht voor het laatst in 2011, toen hij Brian Neilsen versloeg door middel van TKO. Daarvoor had hij een No Contest tegen Sherman Williams vanwege een snee in het hoofd van Holyfield door een onbedoelde kopstoot.

Stuk oor kwijt

In zijn carrière heeft Holyfield opmerkelijke overwinningen behaald op onder meer Mike Tyson, George Foreman, Buster Douglas en Larry Holmes. Holyfield is het meest bekend om het feit dat Tyson een stuk van diens oor afbeet in hun eerste wedstrijd, dit leidde tot haat tussen beide boksers. Echter zijn beide nu dikke vrienden.

Van Tyson die vorig jaar zijn comeback maakte naar het boksen wordt gezegd dat deze Holyfield zou ontwijken voor een gevecht. ,Ik ben er trots op om lid te kunnen worden van Triller Fight Club, want ze zijn precies wat onze industrie nodig had”, zei Holyfield maanden geleden over zijn comeback. ,,Ze hebben de bokssport op een heel opwindende nieuwe manier opnieuw uitgevonden. Mijn rentree wordt explosief. “

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page