Evander Holyfield (58) MEPT er op los! 'Rentree wordt explosief' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Evander Holyfield (58) MEPT er op los! 'Rentree wordt explosief'

Evander Holyfield (58) MEPT er op los! 'Rentree wordt explosief'

De 58-jarige Evander Holyfield keert zaterdag terug naar het boksen in een wedstrijd tegen Vitor Belfort. Holyfield en Belfort zullen de headliner zijn van Triller Fight Club Legends 2 in Florida.

Dat Holyfield al ver de de vijftig is gepasseerd lijkt de oud-bokser niet te deren, ook het feit dat hij pas een week gelden ja zei tegen het gevecht kenmerkt zijn drive om terug te keren. Gisteren had Holyfield media-workouts en sloeg hij de pads, wat de eerste keer was dat velen hem dit in jaren zagen doen.

Holyfield vocht voor het laatst in 2011, toen hij Brian Neilsen versloeg door middel van TKO. Daarvoor had hij een No Contest tegen Sherman Williams vanwege een snee in het hoofd van Holyfield door een onbedoelde kopstoot.

Stuk oor kwijt

In zijn carrière heeft Holyfield opmerkelijke overwinningen behaald op onder meer Mike Tyson, George Foreman, Buster Douglas en Larry Holmes. Holyfield is het meest bekend om het feit dat Tyson een stuk van diens oor afbeet in hun eerste wedstrijd, dit leidde tot haat tussen beide boksers. Echter zijn beide nu dikke vrienden.

Van Tyson die vorig jaar zijn comeback maakte naar het boksen wordt gezegd dat deze Holyfield zou ontwijken voor een gevecht. ,Ik ben er trots op om lid te kunnen worden van Triller Fight Club, want ze zijn precies wat onze industrie nodig had", zei Holyfield maanden geleden over zijn comeback. ,,Ze hebben de bokssport op een heel opwindende nieuwe manier opnieuw uitgevonden. Mijn rentree wordt explosief. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws