10 ronden knokpartij: Taylor wint van Serrano in boksoorlog (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

10 ronden knokpartij: Taylor wint van Serrano in boksoorlog (video)

10 ronden knokpartij: Taylor wint van Serrano in boksoorlog (video)

Katie Taylor won in een ware boksoorlog via split decision van Amanda Serrano in Madison Square Garden vandaag. Beide boksers lieten elkaar geen ruimte maar de Ierse Taylor loop weg met de winst.

Het was niet gemakkelijk voor Taylor, maar de Ierse superster bleef ongeslagen na een oorlog van tien ronden met Amanda Serrano. In wat misschien wel het grootste gevecht in de boksgeschiedenis bij de vrouwen is.

Wat een gevecht

De strijd ging bijna elke ronde gelijk op, waarbij Serrano bijna een finish scoorde in de vierde. Met Taylor die vervolgens terugkwam om uiteindelijk de overwinning veilig te stellen. Toen het voorbij was, scoorden twee juryleden het gevecht 97-93 en 96-93 voor Taylor, terwijl de derde official Serrano een score van 96-94 gaf.

,,Wat een vechter Amanda Serrano is," zei Taylor. ,,Het grootste gevecht in de geschiedenis van het boksen voor vrouwen. Het voelt geweldig om in deze positie te zijn. Ik wist precies dat ik diep moest graven in deze strijd. Ze is een fenomenale vechter en een geweldig, geweldig persoon. Ik wist dat ik er door zou kunnen komen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws