Jarrell 'Big Baby' Miller slaat Lucas Browne 'KO' en daagt Anthony Joshua uit Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jarrell 'Big Baby' Miller slaat Lucas Browne 'KO' en daagt Anthony Joshua uit

Jarrell 'Big Baby' Miller slaat Lucas Browne 'KO' en daagt Anthony Joshua uit

Jarrell Miller versloeg op brute wijze Lucas Browne in de zesde ronde van hun wedstrijd gisteravond waarna hij de Britten Anthony Joshua en Daniel Dubois uitdaagde.

Jarrell "Big Baby" Miller schreeuwde naar Anthony Joshua en Daniel Dubois na het verslaan van Lucas Browne. Miller riep dat hij een van de Britse zwaargewichten aan wilde gaan nadat hij zijn 26e overwinning in 26 gevechten had behaald.

De Amerikaan sloeg Browne naar de grond en toen de Australiër weer opstond, sloeg hij hem in het gezicht totdat de verliezer zich ter comfort in de armen van de scheidsrechter liet vallen. Miller heeft nu 22 overwinningen door K.O. en benadrukte hij dat hij klaar was voor Joshua.

Jarrell Miller gevecht tegen Anthony Joshua

Daarna stapte de Duitse rivaal Manuel Charr de ring in om een kans tegen Miller te eisen. Maar de Big Baby schreeuwde terug: "Je hebt meer gevechten nodig, je hebt geen kans, ik ga voor Dubois."

Miller verpeste de kans op een wereldtitelgevecht met Joshua in 2019 na een reeks dopingtests. Hij verklaarde de resultaten met een verontreinigde supplement en stamcelinjecties in zijn elleboog. En hij testte opnieuw positief voor een verboden stof nadat hij had getekend bij Bob Arums Top Rank stable.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws