Jake Paul verziekt gevecht Fury! Topless pa John wil knokken (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul verziekt gevecht Fury! Topless pa John wil knokken (video)

Jake Paul verziekt gevecht Fury! Topless pa John wil knokken (video)

Jake Paul stoorde Tommy Fury genadeloos vanaf de eerste rang bij het Global Titans-boksevenement in Dubai vanavond. Wat een wild tafereel veroorzaakte toen coach John Fury zijn T-shirt uitscheurde en Tommy Fury probeerde de social media-influencer die bokser was geworden, aan te vallen.

De broer van boksicoon Tyson Fury, Tommy kreeg op de laatste seconde te maken met zijn vervangende tegenstander Rolly Lambert nadat hij naar verluidt zwaar gewicht had gemist voor het evenement in Dubai. Diens matige prestaties brachten Paul snel op gang toen hij halverwege het gevecht spotte met de vaardigheden van zijn potentiële tegenstander.

"Je kan niks, Tommy," zei Paul terwijl social influencer en commentator Wade Plemons zich verontschuldigde. "Je bent nog steeds een amateur. Je hebt geen lul." John Fury, de vader en coach van zwaargewicht bokskampioen Tyson Fury, verloor snel zijn kalmte toen het gevecht tot een einde kwam.

Paul hield zijn microfoon vast en bleef beledigingen roepen, waarbij hij beide Fury's uitdaagde om hem buiten de ring te bevechten terwijl deze schreeuwden dat hij erin moest komen.

'Ik ben hier,' schreeuwde Tommy Fury terug. “Spring over de ring en kom met me vechten. Kom hier nu binnen als je geen klootzak bent. Ik zal nu met hem vechten en ik heb net een gevecht gehad. Stap nu in de ring.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws