'Vuile viezerik!' Poirier kwaad op klootzak Chandler MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Vuile viezerik!' Poirier kwaad op klootzak Chandler

'Vuile viezerik!' Poirier kwaad op klootzak Chandler

Dustin Poirier zette een uitroepteken op zijn confrontatie met Michael Chandler bij UFC 281 door het gevecht af te sluiten met een verwurging in de derde ronde. Maar hij had nog een paar dingen te zeggen nadat het gevecht was afgelopen.

Camera's legden de lichtgewichten vast in een verbale uitwisseling, net nadat Poirier de winst had veiliggesteld. Terwijl Chandler weigerde te herhalen wat er in de kooi werd gezegd, had Poirier er geen probleem mee om de details van hun gesprek op de persconferentie na het gevecht te onthullen.

Vuile klootzak

"Ik heb hem gezegd dat dit mijn huis is", zei Poirier. "Dat heb ik hem verteld. 'Dit is mijn huis.' Dat is het. En ik vertelde hem dat hij ook een vuile klootzak is, omdat hij zijn vingers in mijn mond stopte en zijn neus snoot. Het is al goed."

Tijdens zijn eerste toespraak na het gevecht in de kooi, zei Poirier dat Chandler's vingers in zijn mond zaten toen Chandler probeerde een verwurging te doen tijdens het grond gevecht in de tweede ronde. Chandler erkende later dat dit was gebeurd, hoewel hij ontkende dat het opzettelijk was gedaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws