'Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!' Scheids spreekt Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!' Scheids spreekt

'Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!' Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd, Miragliotta die bedankt werd door het team van Mir wilde erger voorkomen. Miragliotta, een ervaren official in de kooi en boksring. In de dagen na het gevecht kwamen er meer positieve berichten binnen.

Opletten is alles

,,Ik wachtte op Pulev om de aanval in te zetten", vertelde Miragliotta maandag aan MMA Fighting. ,,Dat zou het voor mij zoveel gemakkelijker hebben gemaakt. Ik zou er dan tussen zijn gesprongen. Echter leek Pulev te twijfelen en was Mir zwaar aangeslagen. "

Mir die als een dronkaard staande knock-out stond te wankelen in de ring werd duidelijk gespaard door Pulev. ,,Opeens zette Pulev een stap richting Mir die zijn verdediging niet meer hoog kon houden. Zodra Pulev die kleine stap zette, stapte ik in en stopte het gevecht. Het was gemakkelijk", aldus Miragliotta.

Anthony Joshua

Mir's knock-out verlies was zijn tweede sinds hij overstapte naar boksen. In april verloor de voormalige UFC-kampioen van voormalig IBF-kampioen Steve Cunningham op de undercard van het Paul vs. Askren-boksevenement.

Pulev, is een voormalig Europees zwaargewicht kampioen en leed een knock-out verlies tegen de nu voormalige zwaargewicht kampioen Anthony Joshua. Wat zijn tweede verlies betekende in 31 pro-gevechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws