'Bijna moord!' Pulev slaat Mir staand KO (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond tijdens Triller Triad in Arlington, Texas. Bokskampioen Kubrat Pulev maakte binnen enkele seconden in de eerste ronde gehakt van de Amerikaan die staan knock-out ging.

Op zaterdagavond lanceerde Triller zijn allereerste Triad Combat-evenement. Het werd ook wel een “revolutionaire” vorm van prijsgevechten genoemd. Het plaatste enkele boksveteranen en nieuwkomers tegen enkele van de talenten en gevestigde namen in de MMA tegenover elkaar

Als een dronkeman

Aan de top van de affiche stond voormalig UFC-kampioen Mir, die het opnam tegen tweevoudig titeluitdager Pulev. De Bulgaar Pulev bleek flink te dominerente en had meer scherpe combinaties terwijl Mir op de clinch vertrouwde.

De Bulgaarse bokser kon Mir verwonden met een rechter en volgde het vervolgens op met een linkse hoek. Mir, die in die tijd zichtbaar wiebelde op zijn voeten, probeerde zijn evenwicht te bewaren. Pulev weigerde toe te slaan en de Mir af te maken, scheidsrechter Dan Miragliotta kwam tussenbeide om het gevecht een halt toe te roepen.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page