Holyfield (58) gaat na brute 'KO' toch weer boksen Boks Nieuws
Boks Nieuws

Holyfield (58) gaat na brute 'KO' toch weer boksen

Holyfield (58) gaat na brute 'KO' toch weer boksen

Zwaargewicht bokslegende Evander Holyfield zal naar verwachting weer boksen voor Triller Fight Club na zijn recente TKO-verlies tegen Vitor Belfort. Voormalige UFC-vechter Belfort maakte gehakt van Holyfield in de eerste ronde tijdens hun recente bokswedstrijd.

Alhoewel de boksfans massaal reageerden dat Holyfield vanwege zijn leeftijd nooit meer zou moeten boksen, lijken de seinen op groen bij de Triller organisatie. Volgens Triller mede-oprichter Ryan Kavanaugh, is Holyfield nog steeds van plan om opnieuw in de ring te stappen na het Belfort-gevecht.

Niks aan het handje

,,Voor zover het Holyfield aangaat, was het een vroege onderbreking en hij gelooft dat hij nog steeds kan meekomen in het boksen", zegt Kavanaugh. ,,Als je met Holyfield praat, is wat de wereld zag gebeuren, niet gebeurd. Als je met Holyfield praat, stapte Vitor blijkbaar op zijn voet, waarvan ik de beelden nog niet heb gezien, waardoor hij struikelde en daarom leek het alsof hij viel. "

,,Hij zwaaide heel hard met zijn armen, waarvan we allemaal weten dat hij dat deed, en dat was de knock-out zwaai. Als hij Vitor zou hebben geraakt, zou Vitor vandaag waarschijnlijk nog steeds in het ziekenhuis liggen, maar hij miste en dit zette hem in de touwen omdat hij zo hard uithaalde, "vertelde Kavanaugh aan MMAFighting.com's The MMA Hour.

Wanneer Holyfield weer te zien zal zijn en tegen wie is niet bekend. De oude knokker kreeg een verplichte schorsing vanwege de knock-out en moet een tijdje rust nemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws