Belachelijk! Holyfield (58) krijgt vechtverbod na 'KO' verlies tegen Belfort
Home / Nieuws / Belachelijk! Holyfield (58) krijgt vechtverbod na ‘KO’ verlies tegen Belfort

Belachelijk! Holyfield (58) krijgt vechtverbod na ‘KO’ verlies tegen Belfort

Evander Holyfield krijgt 30 dagen schorsing aan zijn broek voor zijn verlies in de eerste ronde afgelopen weekend in Miami tegen Vitor Belfort.

De medische schorsingen van Triller Fight Club afgelopen zaterdag in Florida zijn bekendgemaakt. Holyfield krijgt slechts een schorsing van 30 dagen. De wedstrijd tegen Belfort die al onder vuur lag lijkt hiermee nog meer controverse te kweken. Boks experts noemen het korte vechtverbod belachelijk, want Holyfield zou nooit meer mogen boksen.

De 58-jarige Evander Holyfield nam het op zich om op korte termijn op tegen Belfort te boksen. Er werd onthuld dat het gevecht een demo zou zijn, waarvan velen dachten dat het een lichte sparring wedstrijd zou zijn zoals Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.

Belachelijk

Toch was het verre van dat, want Belfort ging Holyfield te lijf en deed hem een ​​paar keer pijn voordat hij hem neer sloeg en vervolgens de eerste ronde TKO-overwinning behaalde. Ondanks dat hij bruut werd verslagen, krijgt Holyfield dus slechts een schorsing van 30 dagen.

In het co-main event had Anderson Silva zijn tweede boksoptreden sinds hij door de UFC ontslagen werd. Silva schakelde Tito Ortiz uit in de eerste ronde. Ortiz werd in hoog tempo ‘KO’ geslagen, ook hij kreeg een schorsing van 60 dagen van de commissie.

Bekijk ook

‘Vechten voorlopig over!’ Robin van Roosmalen over sportcarrière

Voor Robin en zijn zus Melissa sloeg het noodlot toe in januari dit jaar.

‘Ik maak je af!’ UFC’ers Italiaanse temperament speelt op

De Italiaan was zwaar pissed op de Braziliaan

‘Hij is gevaarlijk en moet gestopt worden!’ Aanklacht tegen McGregor

Ondertussen heeft McGregor nog steeds niet gereageerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page