GEVECHT IN GEVAAR: Topbokser Carl Frampton zonder tegenstander Boks Nieuws
Boks Nieuws

GEVECHT IN GEVAAR: Topbokser Carl Frampton zonder tegenstander

GEVECHT IN GEVAAR: Topbokser Carl Frampton zonder tegenstander
GEVECHT IN GEVAAR: Topbokser Carl Frampton zonder tegenstander

Het zit de Ierse bokser Carl Frampton niet mee. Zijn gevecht van 15 augustus staat op losse schroeven. Zijn beoogde tegenstander mag Engeland niet in.

Carl Frampton heeft een nieuwe tegenstander nodig voor 15 augustus. Zijn geplande tegenstander Vahram Vardanyan heeft moeite om Engeland binnen te komen.

De tijd dringt want om op korte termijn een vervanger te vinden lijkt nog een hele klus. De bokswedstrijd die in de BT Sport Studio in Stratford, Londen, Engeland zou plaatsvinden staat op de tocht.

Het vertrouwen terug winnen

Frampton stond afgelopen november in de ring tegen Tyler McCreary. Dit was voor de Ier geen echte tegenstander van gelijk niveau. Van Vardanyan werd verwacht dat deze Frampton geducht tegenstand zou geven.

Vardanyan was nodig om Frampton weer het zelfvertrouwen te geven na zijn verlies tegen Josh Warrington in december 2018. Of het gaat lukken om op korte termijn een gedegen vervanger te vinden lijkt onwaarschijnlijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws