Bokssupersterren Carl Frampton en Michael Conlan in actie – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokssupersterren Carl Frampton en Michael Conlan in actie

Bokssupersterren Carl Frampton en Michael Conlan in actie

Carl Frampton en Michael Conlan zullen beiden weer in actie komen. Wanneer ze strijden op een groot evenement op zaterdag 15 augustus.

De enorme show wordt achter gesloten deuren gehouden en wordt uitgezonden op ESPN in samenwerking met Top Rank en op BT Sport in samenwerking met Queensberry Promotions.

De tweevoudig wereldkampioen Frampton (27-2, 15 KOs) neemt het op tegen Vahram Vardanyan (21-1-1, 14 KOs), terwijl ongeslagen ster Conlan (13-0, 7 KOs) het moet opnemen tegen voormalig Europees kampioen en recente wereldtitel-uitdager Sofiane Takoucht (35-4-1, 13 KO’s).

Meer grote namen

Elders op de kaart zet Archie Sharp (18-0, 9 KOs) zijn WBO Europese supervedergewicht titel op het spel tegen Jeff Ofori (10-2-1, 3 KOs), plus ongeslagen sensaties Troy Williamson (14-0- 1, 11 KOs), Dennis McCann (6-0, 4 KOs) en Paddy Donovan (3-0, 2 KOs) keren ook terug.

Het betekent dat vijf MTK Global boksers in actie zullen komen, aangezien enkele van de beste boksers uit het VK en Ierland hun langverwachte terugkeer maken. Frampton komt terug na zijn buitengewoon indrukwekkende optreden tegen Tyler McCreary in november.

Toekomstige gevechten

Waarbij de Jackal de Amerikaan verschillende keren liet vallen op weg naar een unanieme beslissingsoverwinning in Las Vegas. Hij neemt het nu op tegen de in Letland wonende Armeniër Vardanyan.

Omdat deze bezig lijkt te zijn om een ​​potentiële toekomstige confrontatie met WBO-supervedergewicht kampioen Jamel Herring. En zo de kans krijgt om een ​​wereldkampioen van drie gewichten te worden.

Conlan’s laatste uitje zag hem wraak nemen op Vladimir Nikitin in Madison Square Garden in december, voordat een geplande terugkeer naar New York in maart werd afgeblazen vanwege de aanhoudende pandemie.

Ongeslagen

De ongeslagen Ier heeft nu een zware test voor de boeg tegen Takoucht, die in zijn meest recente wedstrijd Josh Warrington uitdaagde voor de IBF-vedergewichttitel.

Carl Frampton zei: “Ik ben opgewonden om weer in de ring te komen, vooral omdat ik aan het begin van deze lockdown niet zeker wist of ik de kans zou krijgen om dit jaar überhaupt te vechten.”

Het gevecht met Jamel Herring was bedoeld om in de zomer te plaatsvinden, maar werd uitgesloten, dus dit is een gevecht dat me bezig houdt en actief houdt.

Verheugd

“Hopelijk krijg ik hier de overwinning, en dan kunnen we later dit jaar of begin 2021 de haring laten strijden om de wereldtitel, en het geeft me de kans om een ​​wereldkampioen van drie gewichten te worden.”

Michael Conlan zei: “Ik ben verheugd om weer terug te boksen. Ik ben niet gestopt met trainen tijdens de lockdown, dus ik kom voorbereid binnen en verwacht een grootse prestatie neer te zetten.”

“Ik ben benieuwd hoe het zal vechten zonder fans, maar ik heb het eerder gedaan bij de amateurs, dus dat opnieuw ervaren is iets waar ik naar uitkijk.”

Problemen

“Takoucht heeft meer dan twee keer zoveel overwinningen als ik, dus hij is een zeer ervaren jager en een linkshandige die problemen kan veroorzaken wanneer hij dat wil.”

“Hij is een goede vechter en een veel betere tegenstander dan ik tot nu toe heb gehad. Hij zal zelfverzekerd zijn, maar ik ben fantastisch in vorm en ik ga erin om hem te vernietigen. “

Toprang CEO Bob Aurm zei: “Wat een geweldige kans voor vechtfans om Mick en Carl te zien vechten op dezelfde kaart. “Carl en Mick komen dichter bij kansen op de wereldtitel en ik verwacht spectaculaire prestaties van beide mannen.” Jamie Conlan, vice-president van MTK Global, voegde toe:

Dubbele headliner

“We zijn enorm trots om samen te werken met Top Rank en Queensberry Promotions om Michael en Carl te laten schitteren in deze gedenkwaardige show. We hebben altijd grote steun gehad in Belfast en een dubbele headliner als deze zal de stad zeker ondersteunen.”

“Michael is terug na een fantastische overwinning op Vladimir Nikitin in december, en staat nu tegenover voormalig wereldtitel-uitdager Sofiane Takoucht. Michael is vastbesloten om zo snel mogelijk uit te dagen voor wereldtitels, dus dit is een geweldig gevecht om hem op koers te houden om precies dat te doen.

Voortbouwen op succes

“Het is geweldig om Carl ook terug te hebben. Ik was in Las Vegas om hem in november Tyler McCreary te zien verslaan, en het was een sensationeel optreden. Hij heeft nu de kans om op dat momentum voort te bouwen, aangezien hij in de toekomst een wereldkampioen van drie gewichten wil worden.”

“De show zit propvol. Dit is een evenement dat je gezien moet hebben op ESPN en BT Sport, en ik kan niet wachten tot het allemaal op 15 augustus is uitgekomen. “

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page