Bokslegende Gennady Golovkin sloopt kansloze tegenstander (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende Gennady Golovkin sloopt kansloze tegenstander (video)

Bokslegende Gennady Golovkin sloopt kansloze tegenstander (video)
Bokslegende Gennady Golovkin sloopt kansloze tegenstander (video)

Gennadiy Golovkin verpletterde Kamil Szeremeta In het Seminole Hard Rock Hotel en Casino in Hollywood, Florida. Met vier knock-downs en een zevende ronde TKO-overwinning.

Bokslegende Gennady Golovkin had de overhand in zijn terugkeer naar de boksring. En behield zijn IBF wereldtitel op niet al te moeilijke wijze. Lees en bekijk hoe het zich allemaal ontvouwde.

Middengewicht bokskampioen Gennady Golovkin zette vrijdagavond een show op. De legende stopte Kamil Szeremeta in de zevende ronde vanwege een onderbreking van de scheidsrechter.

Te gemakkelijk

IBF middengewicht kampioen Gennadiy Golovkin keerde terug van een 14 maanden durende rustperiode. En verdedigde zijn titel met belachelijk gemak tegen de overmatchde verplichte uitdager Kamil Szeremeta.

Golovkin scoorde vier knockdowns in deze eenzijdige affaire. Het team van Szeremeta nam om de een of andere reden niet de moeite om het gevecht te stoppen. Dus nam de scheidsrechter het heft in eigen handen aan het einde van de zevende ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws