Gebroken vuisten! Bare knuckle 'KO' toernooi (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gebroken vuisten! Bare knuckle 'KO' toernooi (video)

Gebroken vuisten! Bare knuckle 'KO' toernooi (video)

De BYB Extreme Fighting-serie kwam afgelopen nacht terug in de Hard Rock voor weer een spannende nacht met Bare knuckle gevechten in BYB's gepatenteerde Triangle Ring, "The Trigon", de kleinste in vechtsporten!

Dada 5000 samen met gastheer Dave Ryan en eersterangs commentatoren Mike Goldberg "Goldie", voormalig wereldkampioen Paulie Malignaggi en Benny Ricardo waren de commentatoren. Ongeslagen en #1 gerangschikte vrouwelijke Bareknuckle Fighter Christine "Knuckles" Stanley zal vocht voor de 135lb titel.

Bloed zweet en tranen

Voormalig Amerikaanse gladiator Erin Toughill "Steel" nam het op tegen Jozette Cotton in een Superweight-gevecht. Het herentoernooi van 185 pond heeft de halve finale bereikt met de ongeslagen vechters Jomi "The Arcangel" Escoboza tegen Luis Melo uit Brazilië.

Rene "White Boy" Rodriguez die met 2-0 tegen Matt Delanoit vecht in het hoofdevenement. De winnaars van de halve finale zullen het tegen elkaar opnemen voor de riem van 185 pond op BYB 7 in september 2021.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws