Knokpartij: Paulie Malignaggi bitch slaps Artem Lobov (video) Nieuws
Nieuws

Knokpartij: Paulie Malignaggi bitch slaps Artem Lobov (video)

Knokpartij: Paulie Malignaggi bitch slaps Artem Lobov (video)

Tijdens de persconferentie dag van Bare Knuckle FC vandaag brak de hel aardig los.

Paulie Malignaggi en Artem Lobov zijn niet eens gepland om met elkaar te vechten, maar ze hebben vandaag al een voorproefje gegeven. De twee kibbelden bijna tijdens een Bare Knuckle FC media-evenement dinsdag in Mendez Boxing in New York.

Malignaggi tekende vorige maand bij BKFC voor een debuut in juni tegen een nader te bepalen tegenstander. Maar meteen vanaf het begin, wilde hij een gevecht met Lobov, die eerder tekende na zijn vrijlating uit de UFC. Lobo is de harts vriend van Conor McGregor.

Voor schut gezet

Malignaggi heeft lang gevochten voor een gevecht met de oude Lobov-teamgenoot Conor McGregor, die hem inhuurde als sparringpartner voor de Floyd Mayweather-bokswedstrijd. McGregor bracht videobeelden naar buiten waarin hij claimde dat Malignaggi knock-out ging tijdens de training.

Malignaggi heeft dit McGregor nooit vergeven, en vandaag koelde hij zijn woede op Lobov, door hem in het gezicht te slaan met vlakke hand en die hij dreigde compleet kapot te slaan, te vermoorden in de ring, mocht het tot een gevecht komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws