Floyd Mayweather kondigt officieel bokswedstrijd aan tegen YouTube ster Boks Nieuws
Boks Nieuws

Floyd Mayweather kondigt officieel bokswedstrijd aan tegen YouTube ster

Floyd Mayweather kondigt officieel bokswedstrijd aan tegen YouTube ster

Het ziet er naar uit dat Floyd Mayweather zijn tweede bokswedstrijd geboekt heeft voor 2021. De bokslegende zal op 20 februari de ring in gaan tegen YouTuber Logan Paul in een bokswedstrijd. Mayweather maakte het nieuws zelf bekend via zijn social media kanalen.

Een locatie is niet bekend gemaakt. Wel dat fans die er op tijd bij zijn een flinke korting kunnen verwachten als zij vroeg boeken om (betaald) live mee te kijken. Aan de tot nu toe verstrekte informatie is te zien dat het flink wat scheelt.

Wees er snel bij

Fans kunnen de Mayweather vs. Paul PPV nu kopen voor $ 24,99, maar zodra er een miljoen PPV's zijn verkocht, gaat de prijs omhoog naar $ 39,99. Na 29 december gaat de prijs omhoog naar $ 59,99 en na 11 februari gaat de prijs omhoog naar $ 69,99. Het is een zeer unieke prijsstructuur wat PPV's betreft.

Eerder maakte Mayweather bekend op 20 februari de ring in te gaan in Tokio. De wedstrijd tegen Paul zal een demo zijn die waarschijnlijk met aangepaste regels zal worden uitgevechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws