Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather keert terug naar de ring voor gevecht in februari 2021

Floyd Mayweather keert terug naar de ring voor gevecht in februari 2021

Het laatste gevecht van Floyd Mayweather was niet echt om over naar huis te schrijven. De Amerikaan versloeg een Japanse kickbokser in slechts één ronde.

Bokslegende Floyd Mayweather zal in februari 2021 terugkeren naar de ring met een gevecht in Tokio. Zo melden de organisatoren maandag. Tegen wie hij zal vechten en onder welke regels is nog onduidelijk. In december 2018 sloeg de voormalige bokskampioen in een ronde de Japanse kickbokser Tenshin Nasukaw knock-out.

Miljoenen

Tenshin zag het wel zitten om tegen de bokslegende te knokken. Echter had hij toch ietwat overschat dat Mayweather nog wel wat in huis had. Mayweather streek ettelijke miljoenen op met de bokswedstrijd.

Mayweather zal dus opnieuw te zien zijn dit keer in de Tokyo Dome in de Japanse hoofdstad. Er zal ongetwijfeld veel geld gemoeid zijn met het gevecht. Want voor een paar euro komt “Money Mayweather” zijn bed niet uit.

Bekijk ook

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde ...

‘Conor zal compleet verpletterd worden door Khabib’

Javier Mendez, de hoofdtrainer achter UFC-ster Khabib Nurmagomedov. Zegt dat Conor McGregor zou worden verpletterd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page