Floyd Mayweather keert terug naar de ring voor gevecht in februari 2021
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather keert terug naar de ring voor gevecht in februari 2021

Floyd Mayweather keert terug naar de ring voor gevecht in februari 2021

Het laatste gevecht van Floyd Mayweather was niet echt om over naar huis te schrijven. De Amerikaan versloeg een Japanse kickbokser in slechts één ronde.

Bokslegende Floyd Mayweather zal in februari 2021 terugkeren naar de ring met een gevecht in Tokio. Zo melden de organisatoren maandag. Tegen wie hij zal vechten en onder welke regels is nog onduidelijk. In december 2018 sloeg de voormalige bokskampioen in een ronde de Japanse kickbokser Tenshin Nasukaw knock-out.

Miljoenen

Tenshin zag het wel zitten om tegen de bokslegende te knokken. Echter had hij toch ietwat overschat dat Mayweather nog wel wat in huis had. Mayweather streek ettelijke miljoenen op met de bokswedstrijd.

Mayweather zal dus opnieuw te zien zijn dit keer in de Tokyo Dome in de Japanse hoofdstad. Er zal ongetwijfeld veel geld gemoeid zijn met het gevecht. Want voor een paar euro komt “Money Mayweather” zijn bed niet uit.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page