Floyd Mayweather keert terug naar de ring voor gevecht in februari 2021 Boks Nieuws
Boks Nieuws

Floyd Mayweather keert terug naar de ring voor gevecht in februari 2021

Floyd Mayweather keert terug naar de ring voor gevecht in februari 2021
Floyd Mayweather keert terug naar de ring voor gevecht in februari 2021

Het laatste gevecht van Floyd Mayweather was niet echt om over naar huis te schrijven. De Amerikaan versloeg een Japanse kickbokser in slechts één ronde.

Bokslegende Floyd Mayweather zal in februari 2021 terugkeren naar de ring met een gevecht in Tokio. Zo melden de organisatoren maandag. Tegen wie hij zal vechten en onder welke regels is nog onduidelijk. In december 2018 sloeg de voormalige bokskampioen in een ronde de Japanse kickbokser Tenshin Nasukaw knock-out.

Miljoenen

Tenshin zag het wel zitten om tegen de bokslegende te knokken. Echter had hij toch ietwat overschat dat Mayweather nog wel wat in huis had. Mayweather streek ettelijke miljoenen op met de bokswedstrijd.

Mayweather zal dus opnieuw te zien zijn dit keer in de Tokyo Dome in de Japanse hoofdstad. Er zal ongetwijfeld veel geld gemoeid zijn met het gevecht. Want voor een paar euro komt "Money Mayweather" zijn bed niet uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws