Tenshin Nasukawa over gevecht met Floyd Mayweather: 'ik schijt in mijn broek' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tenshin Nasukawa over gevecht met Floyd Mayweather: ‘ik schijt in mijn broek’

Tenshin Nasukawa over gevecht met Floyd Mayweather: ‘ik schijt in mijn broek’

Floyd Mayweather en Tenshin Nasukawa tijdens de persconferentie (screenshot YouTube)

Voor Floyd Mayweather is zijn bokswedstrijd tegen Tenshin Nasukawa op oudejaarsavond in Japan alleen voor entertainment. Nasukawa denkt daar anders over en ziet het als serieuze business.

Nasukawa vertelde de site Japan Today dat hij er best tegen opziet om tegen de ongeslagen bokskampioen Mayweather de ring in te gaan. Ook al is het een demo wedstrijd en doet Mayweather alleen mee voor het geld, is de Japanner op zijn hoede.

Omdat er aangepaste regels zijn en de kickbokser Nasukawa zich zal moeten inhouden met schoppen, heeft hij zich toegelegd op intensive bokstraining om de kracht van “Money Mayweather” te kunnen weerstaan.

IJdele hoop

“Ik kan de wereld met mijn vuist veranderen,” zei Nasukawa na een demonstratie training in de Teppen Gym van zijn familie in de voorstad Matsudo in Tokio. Maar deze hoop kan hij gerust laten varen, want Mayweather zal er alles aan doen om te winnen, demo partij of niet.

Ook wordt de Amerikaanse super bokser flink in de watten gelegd. De organisatoren van de Rizin Fighting Federation zijn zelfs bereid om Mayweather tevreden te stellen door de weging in zijn hotelkamer te doen.

Opletten

Er is weinig dat Nasukawa gemeen heeft met Mayweather, behalve dat zij beide ongeslagen zijn. Nasukawa is ongeslagen als een kickbokser met 27-0 en ongeslagen in MMA met 4-0.

“Hij is de beste, dus ik moet op mijn hoede blijven. Ik weet zeker dat zijn stoten snel zijn, maar ik weet zeker dat ik ze kan zien. ” Zegt Nasukawa over Mayweather.

Angstig

“Ik voel me opgewonden, hoewel ik op sommige dagen nog steeds bang ben,” voegde Nasukawa eraan toe. “Maar wanneer de dag komt, wil ik met vertrouwen vechten.”

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page