Vechtverbod voor Jake Paul! 'Laat deze gasten met rust'
Home / Nieuws / Vechtverbod voor Jake Paul! ‘Laat deze gasten met rust’

Vechtverbod voor Jake Paul! ‘Laat deze gasten met rust’

Vechtverbod voor Jake Paul! 'Laat deze vechters met rust'

Jake Paul mag niet vechten met MMA-sterren nadat hij zijn wedstrijd met Tommy Fury geannuleerd zag worden. Paul versloeg MMA-sterren Ben Askren en Tyron Woodley al in de ring en wilde graag een hattrick van UFC-vechter verslaan voltooien voordat de New York State Athletic Commission tussenbeide kwam.

YouTuber Jake Paul mag niet vechten tegen een groot aantal MMA-sterren omdat de New York State Athletic Commission een professionele bokser wilde om Tommy Fury te vervangen. Deze staan niet toe dat Paul weer met een MMA-vechter de ring in gaat.

De 25-jarige Paul zou het op 6 augustus in Madison Square Garden opnemen tegen rivaal Tommy Fury, de jongere broer van zwaargewicht kampioen Tyson. Maar de wedstrijd ging niet door na een probleem met Fury’s visum. Paul stelde de Brit vervolgens een deadline van 6 juli om het probleem op te lossen voordat hij naar alternatieve tegenstanders zou gaan, die de ex-Love Island-ster niet kon halen.

Andere tegenstander

Paul versloeg al MMA-sterren Ben Askren en Tyron Woodley in de ring, maar wilde graag voor de hattrick gaan voordat de New York State Athletic Commission tussenbeide kwam. ,,Er waren bepaalde namen die ze niet goedkeurden, vooral MMA-vechters”, zegt de YouTuber. ,,Toen hadden we zoiets van ‘oké, we hebben een professionele bokser nodig”.

Deze werd gevonden in professionele zwaargewicht Hasim Rahman Jr, zoon van tweevoudig wereldkampioen zwaargewicht Hasim Rahman. De twee zouden nog een appeltje te schillen hebben met elkaar. Zo was te zien in een video dat de twee flink tegen elkaar te keer gingen. Ook al trainde de twee samen belooft Rahman Jr, een einde te maken aan de ongeslagen reeks van de YouTuber.

Bekijk ook

UFC-ster Ngannou beestachtig gegroeid! 'Kilo knaller'

UFC-ster Ngannou beestachtig gegroeid! ‘Kilo knaller’

Francis Ngannou ziet er enorm uit in de nieuwste trainingsvideo van de UFC kampioen.

Pepperspray sucks! Agent geklapt door irritante kerel

Agent vangt klappen van irritante kerel! Pepperspray fail (video)

Steeds vaker leggen de mannen en vrouwen in het blauw het af tegen woestelingen op straat.

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

De UFC heeft vandaag aangekondigd dat Israel Adesanya zijn middengewicht kampioenschap zal verdedigen tegen Alex Pereira.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page