Devin Haney knokt zich naar titelgevecht met George Kambosos Jr Boks Nieuws
Boks Nieuws

Devin Haney knokt zich naar titelgevecht met George Kambosos Jr

Devin Haney knokt zich naar titelgevecht met George Kambosos Jr

Devin Haney bokste zich met een indrukwekkende overwinning tegen Joseph Diaz Jr in Las Vegas richting een titelgevecht tegen George Kambosos Jr . Haney behield zijn WBC lichtgewicht titel met een unaniem besluit (117-111, 116-112 en 117-111) en wendt zich nu tot Kambosos Jr.

Devin Haney (27-0, 15 KO's) deed wat hij moest doen om 12 ronden te winnen om zijn WBC lichtgewicht titel te behouden. De scores waren 116-112, 117-111 en 117-111, allemaal voor Haney. Ook al hebben de fans de resultaten van het gevecht in twijfel getrokken. Er kan echter geen argument worden aangevoerd dat Haney de overwinning niet verdiende.

Uitgedaagd

Haney plaatste meer stoten en was de superieure vechter van start tot finish. Diaz zag er slechter uit dan in zijn verlies tegen Gary Russell Jr. en zijn gelijkspel in 12 rondes tegen Shavkat Rakhimov.

Nadat het gevecht voorbij was, gebruikte Haney zijn moment in de schijnwerpers om de onbetwiste lichtgewicht kampioen Kambosos Jr. uit te dagen voor een gevecht, dat in Australië zou kunnen plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws