Vechtlegende Mark Hunt over comeback: 'Het vuur brand nog' Nieuws
Nieuws

Vechtlegende Mark Hunt over comeback: 'Het vuur brand nog'

Vechtlegende Mark Hunt over comeback: 'Het vuur brand nog'

Mark "Super Samoan" Hunt is een 48-jarige vechtlegende uit Nieuw-Zeeland met 13 pro-overwinningen en 14 verliezen. Hunt vocht meest recentelijk tegen Paul Gallen tijdens Sydney Super Fight: Tszyu vs. Morgan op woensdag 16 december 2020.

Veteraan UFC zwaargewicht Mark Hunt heeft nog steeds vuur in zich. In de laatste aflevering van The AllStar's Fine Dining with Fighters, liet de 48-jarige weten dat er thuis in Australië nog een optreden in de boksring op de planning staat (lees verder onder video).

,,Ze hebben me uit mijn rolstoel gehaald,' zei Hunt met een grijns toen hij vroeg waarom hij recentelijk in Thailand trainde. Gevraagd naar de drijvende kracht achter de beslissing om de handschoenen weer aan te trekken? “Geld natuurlijk.”

Nog geen verdere details

,,Dat drijft mij. Ik moet rechtszaken betalen, weet je. Shit om voor te zorgen, kinderen om te voeden", zei Hunt tegen gastheer John Hyon Ko. ,,Maar ik hou van vechten, het is lang geleden. Ik heb nog steeds het vuur in mij branden.”

Hoewel de meer dan 30 jaar oude vechtsportveteraan Hunt aarzelde om details over zijn terugkeer te geven, zoals een tegenstander of een beoogde datum, deelde hij wel dat de deal op zijn voorwaarden was gesloten, en hij is blij met hoe het is geregeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws