Chris Eubank Jr wil titelgevecht met Gennady Golovkin Boks Nieuws
Boks Nieuws

Chris Eubank Jr wil titelgevecht met Gennady Golovkin

Chris Eubank Jr wil titelgevecht met Gennady Golovkin

Chris Eubank Jr en zijn nieuwe promotor Kalle Sauerland. Hopen in 2021 een gevecht op te zetten tegen IBF middengewicht kampioen Gennady 'GGG' Golovkin. Ze geloven dat de tijd rijp is om dat gevecht te laten plaatsvinden.

Het gevecht tussen Eubank Jr en GGG zou in Engeland plaats moeten vinden. De Duitse promotor Sauerland heeft Eubank Jr recentelijk onder zijn hoede genomen en hij wil hem dit jaar actief houden.

Eubank Jr zal zijn eerste wedstrijd voor Sauerland-promoties mogelijk houden tegen Kell Brook, Liam Smith of Liam Williams, rond pasen.

Als het geld goed is

,,Golovkin is het nummer 1-doelwit. GGG is een legende, maar hij ligt voor het oprapen '', zei Sauerland tegen Sky Sports over zijn plannen om Eubank Jr te matchen met Golovkin. ,,Het is een gevecht dat je zou kunnen doen in Engeland. Golovkin heeft hier eerder gevochten. "

GGG zal waarschijnlijk instemmen met het idee om Eubank Jr in Engeland of waar dan ook te ontmoeten. Zolang het een gevecht is dat financieel zinvol is.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/joshua-vs-fury-deal-rond-promotor-geeft-datum-voor-gevecht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws