UFC-ster Max Holloway adviseert vechters om te stoppen met sparren MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Max Holloway adviseert vechters om te stoppen met sparren

UFC-ster Max Holloway adviseert vechters om te stoppen met sparren

Max Holloway adviseert iedereen in MMA om sparren te vermijden. Sparren komt het dichtst in de buurt van een echt gevecht in training.

Sparren dat deel uitmaakt van de voorbereiding van elk gevecht. Door elke training sparring uit te voeren. Geloven de vechters dat ze hun vaardigheden en wapens aanscherpen. Voorafgaand aan het gevecht dat ze zullen voeren.

Bescherm jezelf

Maar volgens voormalig vedergewichtkampioen Max Holloway is dat het niet waard. ,,Stop met sparren voor je eigen bestwil", zei Holloway op de persconferentie na de UFC Fight Island 7 afgelopen zaterdag.

,,Je hebt maar één stel hersenen. Berscherm deze. Je hebt genoeg getraind. Je weet hoe je iemand moet slaan. Je weet hoe je moet slaan. Waarom onnodige schade oplopen voor het gevecht? Dit is hoe ik er over denk", aldus Holloway

Hoofdletsel

,,Bescherm alsjeblieft je hoofd. Vind een manier om minder schade op te lopen. Als je lang in deze sport actief wilt blijven ”. Max Holloway onthulde voorafgaand aan zijn wedstrijd met Calvin Kattar dat hij sparring vermeed.

Dit weerhield Holloway er niet van om een ​​record te vestigen voor de meeste stoten in een westrijd met een totaal van 445. Kattar liep flink wat schade op onder andere een gebroken neus en een flinke hoofdwond.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-ster-conor-mcgregor-drijft-de-spot-met-concurrent-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws