BREAKING! Fury vs Jake Paul gevecht afgezegd: Oud-rivaal stapt in Boks Nieuws
Boks Nieuws

BREAKING! Fury vs Jake Paul gevecht afgezegd: Oud-rivaal stapt in

BREAKING! Fury vs Jake Paul gevecht afgezegd: Oud-rivaal stapt in

Jake Paul zit zonder zijn oorspronkelijke tegenstander voor 18 december tegen Tommy Fury. Deze zou plaatsvinden in Florida, maar Fury, de broer van wereldkampioen zwaargewicht Tyson, heeft zich teruggetrokken. Fury wordt vervangen door Tyron Woodley, die in augustus door Paul werd verslagen.

Het wraakgevecht van Fury met YouTube-ster Paul was langverwacht. Paul die het nu voor de tweede keer opneemt tegen Woodley zou tegen Fury de zwaarste test in zijn jonge boks carrière krijgen.

Reden onbekend

De verzamelde pers schrijft inmiddels dat Fury de afgelopen weken aan een verkoudheid leed en was afwezig in trainingsvideo's die door zijn broer werden gepost. Maar er is geen reden gegeven voor zijn terugtrekking (lees verder onder video).

Paul's eerdere tegenstanders varieerden van collega-social-mediaster AnEsonGib tot voormalig NBA-ster Nate Robinson tot ex-UFC-sterren Ben Askren en Woodley. Paul houdt vol dat hij ambities heeft om binnen 10 gevechten wereldkampioen te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws