Bokswedstrijd Jake Paul en Tommy Fury op 25 februari! 'eindelijk rond' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokswedstrijd Jake Paul en Tommy Fury op 25 februari! 'eindelijk rond'

Bokswedstrijd Jake Paul en Tommy Fury op 25 februari! 'eindelijk rond'

Jake Paul en Tommy Fury's langverwachte confrontatie lijkt afgerond. MMA-journalist Ariel Helwani tweette vandaag dat het gevecht gepland is voor 25 februari.

YouTube-ster Paul en Fury stonden al twee keer op het programma om elkaar te ontmoeten in respectievelijk december 2021 en augustus 2022. Echter lijkt driemaal scheepsrecht te zijn voor de rivalen die elkaar uiteindelijk in Saoedi-Arabië zullen ontmoeten.

Vorige week bood Paul, die ongeslagen is in zes professionele gevechten, aan om op 18 februari tegen de Brit te vechten in zijn geboorteplaats Manchester.

Jake Paul heeft er alles aan gedaan

"Ik heb er alles aan gedaan om de strijd tegen deze 8-0-bokser te laten plaatsvinden, inclusief het aanbod om op 18 februari naar Manchester te gaan in samenwerking met Frank en George Warren", vertelde de 26-jarige aan Mirror Fighting.

Een botsing met Tommy, de jongere broer van WBC-wereldkampioen zwaargewicht, Tyson Fury zou de kritiek wegnemen dat 'The Problem Child' nog een echte bokser moet ontmoeten, die voornamelijk heeft gestreden tegen voormalige UFC-vechters, met zijn laatste gevecht een overwinning op voormalig UFC-grootheid , Anderson Silva in oktober.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws