Boksicoon Tyson Fury loopt miljoenen mis! 'Echt zuur' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Tyson Fury loopt miljoenen mis! 'Echt zuur'

Boksicoon Tyson Fury loopt miljoenen mis! 'Echt zuur'

Tyson Fury ziet miljoenen aan zijn neus voorbijgaan omdat hij Amerika niet in mag. Echter niet van het boksen maar het worstelen bij de WWE organisatie.

De WWE-terugkeer van de wereldkampioen zwaargewicht Fury staat op het spel te midden van problemen aan de grens. De WWE had plannen gemaakt voor Fury om in januari te verschijnen op de Royal Rumble in de Alamodome in San Antonio, Texas. En ze hadden een wedstrijd op het oog op Wrestlemania 39 in Los Angeles in april.

Fury, 34, won zijn WWE-debuut in oktober 2019, versloeg Braun Strowman en maakte een verrassende cameo tijdens de Clash of the Castle in Wales in augustus. De 34-jarige Fury mag de VS niet binnenkomen nadat banden met de vermeende Ierse maffiabaas Daniel Kinahan aan het licht kwamen.

Tyson Fury mag Amerika niet

Het team van de bokser is verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan de kwalificaties die nodig zijn om in de VS te werken, terwijl de advocaten van WWE expertise hebben in het omgaan met buitenlandse atleten. Fury verklaarde al eerder het "zuur" te vinden dat hij Amerika niet meer in mag.

Onlangs bevestigde Fury's jongere broer Tommy dat ze nog steeds geen toestemming krijgen om het land binnen te komen. Tommy, die tegen Jake Paul zou vechten in New York City, zei dat het blijkbaar te wijten was aan connecties met Kinahan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws