Bokslegende Mayweather (45) domineert Moore in Abu Dhabi Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende Mayweather (45) domineert Moore in Abu Dhabi

Bokslegende Mayweather (45) domineert Moore in Abu Dhabi

Floyd Mayweather Jr voormalig wereldkampioen boksen, liet zien dat hij nog steeds veel kracht in zijn handen heeft. In acht ronden boksen domineerde hij Don Moore afgelopen nacht in de Etihad Arena in Abu Dhabi.

De 45-jarige Mayweather, die in 2017 met pensioen ging met een perfect record van 50-0 met 27 knock-outs, demonstreerde zijn brede scala aan boksvaardigheden tijdens het gevecht. Hij stond in de volksmond bekend als een verdedigend genie gedurende zijn hele carrière, maar bleek de agressor tegen Moore te zijn.

Moore (18-0-1, 12KOs), die vroeger als Mayweather's sparringpartner diende en trainde onder de vleugels van diens oom Roger, probeerde zijn mannetje te staan. Maar Moore werd overweldigd door de superieure boksvaardigheden van zijn rivaal voordat hij werd neergeslagen met een lichaam stoot in ronde 8.

Geen winnaar

Moore was in staat om de Mayweather om de aanval te overleven en de laatste bel te halen. Aangezien het gevecht slechts een demo was, werd er na acht actie volle rondes geen winnaar uitgeroepen.

Op de undercard nam voormalig UFC-wereldkampioen middengewicht Anderson Silva het in een andere op tegen Bruno Machado. De Braziliaan toonde briljante bewegingen en handsnelheid en liet zijn vijand in ronde 5 met een rechtse hoek vallen. De strijd ging over alles rondes en er werd geen winnaar uitgeroepen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws