Bokswedstrijd Floyd Mayweather verplaatst naar aankomende zaterdag Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokswedstrijd Floyd Mayweather verplaatst naar aankomende zaterdag

Bokswedstrijd Floyd Mayweather verplaatst naar aankomende zaterdag

Volgens bokslegende Floyd Mayweather is zijn geplande bokswedstrijd die afgelopen weekend werd afgelast nu voor aankomende zaterdag 21 mei gepland. De ongeslagen professionele bokser post dit gisteren op Instagram.

De bokslegende zal het opnemen tegen Don Moore in een oefenwedstrijd. Deze werd afgelast door het overlijden van de president van de Verenigde Arabische Emiraten, sjeik Khalifa bin Zayed Al Nahyan vorige week. Hierdoor werden alle evenementen voor drie dagen afgelast.

Zaterdag de ring in

De bokswedstrijd zal nu zal plaatsvinden op 21 mei in Dubai om het Burjal Arabische helikopterplatform. FITE heeft momenteel het evenement op hun huidige schema voor deze zaterdag. Het AD zou het evenement ook gratis uitzenden via hun site.

Mayweather stapte afgelopen juni voor het laatst in de ring in tegen Logan Paul. Sinds de wedstrijd de hele alle rondes duurde was er geen officiële winnaar. Paul maakte onlangs bekend een rechtszaak aan te spannen tegen Mayweather. Paul beweert niet volledig betaald te zijn voor het gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws