Bokskampioen wed $ 100.000 dat Conor McGregor bekende YouTuber niet knockout kan slaan Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen wed $ 100.000 dat Conor McGregor bekende YouTuber niet knockout kan slaan

Bokskampioen wed $ 100.000 dat Conor McGregor bekende YouTuber niet knockout kan slaan

Sterker nog Garcia zet $ 100.000 in dat het de UFC ster echt niet zal lukken. Voorafgaand aan zijn gevecht op 2 januari met Luke Campbell. Zegt Garcia dat McGregors gevecht met Floyd Mayweather hem er niet van overtuigde dat de Ier de YouTube-sensatie Jake Paul kan verslaan.

Jake Paul sloeg afgelopen zaterdag voormalig NBA speler Nate Robinson knock-out. Dit gaf de YouTuber een extra boost adrenaline, want hij daagde een aantal topvechters uit. Waaronder McGregor die hij wel een lesje boksen wilde geven. En Garcia lijkt het met hem eens.

Hij kan het niet

,,Ik beloof het je. Ik zal er honderdduizend dollar op zetten. Dat hij (McGregor) Jake Paul niet knock-out slaan, ik zal er honderdduizend dollar op zetten", zegt Garcia in een interview met website JOE.

De 22-jarige Garcia, die bekend wil staan ​​als de 'laatste grootste bokser aller tijden', zei dat McGregor beter af zou zijn bij MMA. ,,Mensen kunnen zeggen wat ze willen. Toen ik zag hoe Conor McGregor tegen Floyd Mayweather vocht … Conor kan niet boksen. Hij kan niet boksen", aldus Garcia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws