Boksicoon Fury daagt 'kleine bitch' Usyk uit na verslaan Chisora Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Fury daagt 'kleine bitch' Usyk uit na verslaan Chisora

Boksicoon Fury daagt 'kleine bitch' Usyk uit na verslaan Chisora

Tyson Fury heeft Oleksandr Usyk uitgedaagd na het verslaan van Derek Chisora gisteren in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen.

Nadat hij in de 10e ronde door een technische knock-out had gewonnen, begaf Fury zich naar Usyk, die had toegekeken tussen het 60.000 man sterke publiek. Chisora zei dat iedereen wilde dat Fury het opnam tegen Usyk in Saoedi-Arabië. Wat Fury ertoe aanzette om naar zijn rivaal te stormen, verwijzend naar de Oekraïner als een 'kleine bitch'.

Niet bang

,,Jij bent de volgende", zei Fury. ,,Ik en jij." Fury noemde Usyk een 'beta bodybuilder' en vervolgde: ,,Je mag nu lachen, maar ik zal een einde maken aan deze kleine sukkel. Ik zal een einde maken aan jou." Hij voegde eraan toe: "Wat ga je doen? Ga je iets doen? Je gaat fuck all doen, jij kleine worst."

Usyk was niet echt onder de indruk en weet dat hij een bedreiging vormt voor de Britse bokskoning. Eerder onttroonde Usyk boksgrootheid Anthony Joshua die hij al zijn wereldtitels afnam. Dit wordt nog steeds gezien als een van de grootste prestaties in het boksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws