Dominante Fury sloopt Chisora opnieuw! Pakt winst op TKO (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Dominante Fury sloopt Chisora opnieuw! Pakt winst op TKO (video)

Dominante Fury sloopt Chisora opnieuw! Pakt winst op TKO (video)

Tyson Fury beëindigde zijn pensionering voor een trilogie gevecht met Derek Chisora ​​vanavond in Londen. Welke resulteerde in een eenzijdige dominant optreden van de Britse bokskoning die Chisora opnieuw versloeg.

De 34-jarige Fury was gestopt met boksen na zijn drie gevechten tegen voormalig WBC-zwaargewicht kampioen Deontay Wilder. Zoals het geval is met veel professionele vechters, bleek het pensioen van Tyson Fury van korte duur te zijn.

Fury kondigde in oktober aan dat hij zich had aangemeld voor een trilogie gevecht met Derek Chisora. De twee had elkaar voor het eerst ontmoet in juli 2011, waar Fury destijds Chisora ​​versloeg via een unanieme beslissing.

Genoeg geweest

De twee ontmoetten elkaar opnieuw in 2014 met hetzelfde resultaat: een overwinning voor Fury. Hoewel sommige fans en experts blij waren dat Chisora ​​nog een laatste grote betaaldag kreeg voordat ze mogelijk met pensioen ging, gaven niet veel fans de 38-jarige enige kans om vanavond de 'Gypsy King' te verslaan.

Wat ook uitkwam, al deed Chisora zijn uiterste best in ronde 10 stapte de scheidsrechter tussenbeide en stopte het gevecht. Chisora had teveel klappen lopen incasseren wat ook te zien was. Het publiek die had gehoopt op een knock-out liet met luid boegeroep horen niet tevreden te zijn met de uitkomst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws