Boksicoon Garcia doet bizarre bekentenis na winst op Haney Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Garcia doet bizarre bekentenis na winst op Haney

Boksicoon Garcia doet bizarre bekentenis na winst op Haney

Ryan Garcia versloeg eerder vandaag Devin Haney in een spectaculaire bokswedstrijd in het Barclays Center in New York. Na de overwinning van Garcia deed deze een boekje open over zijn bizarre trainingsmethoden.

In een interview na de wedstrijd bekende Garcia dat hij elke dag alcohol had gedronken en had gerookt tijdens zijn voorbereiding op het gevecht.

Garcia: "Ik deed wat ik moest doen om me beter te voelen"

In het interview na de wedstrijd onthulde Garcia dat hij de afgelopen tijd persoonlijk veel te verduren heeft gehad. "Ik ga door een scheiding heen en er is veel rotzooi gebeurd in mijn leven. Dat heeft me echt kapotgemaakt. Ik deed wat ik nodig dacht te hebben om me beter te voelen."

Hij vervolgde: "Ja, ik heb elke dag gedronken en gerookt tijdens mijn trainingskamp. Daar ben ik niet trots op, maar het was een statement. Jullie kunnen blijkbaar niks tegen mij beginnen. Ik doe wat ik wil en ik win toch."

Ruzie Eddie Hearn en vader Ryan Garcia backstage

Achter de schermen ontstond een woordenwisseling tussen Garcia's vader, Henry, en Haney's promotor, Eddie Hearn. Henry Garcia eiste meer respect van Hearn richting zijn zoon.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws