UFC Vechtbaas White slaat keihard terug: 'Pakt haters aan' Nieuws
Nieuws

UFC Vechtbaas White slaat keihard terug: 'Pakt haters aan'

UFC Vechtbaas White slaat keihard terug: 'Pakt haters aan'

Na een fenomenale UFC 300 afgelopen weekend, richt UFC president Dana White zijn pijlen op critici die de gevechtskaart voorafgaand aan het evenement onderschatten. Met een video montage op social media veegt White alle twijfels van tafel.

UFC 300 wordt gezien als één van de beste evenementen in de geschiedenis van de organisatie. compleet gevuld met huidige en voormalig UFC kampioenen in de de vechtkooi.

UFC 300: Historische event vol spektakel

De BMF titelstrijd tussen Max Holloway en Justin Gaethje overtrof alle verwachtingen. Holloway wist Gaethje knock-out te slaan met nog één seconde te gaan in de vijfde ronde, waardoor hij de nieuwe BMF kampioen werd.

Ook het hoofdevent stelde niet teleur. Licht zwaargewicht kampioen Alex Pereira maakte korte metten met Jamahal Hill in de eerste ronde.

Media xceptisch voor UFC 300

Voorafgaand aan UFC 300 uitten fans en experts hun teleurstelling over de gevechtskaart. Sommigen vonden dat het 300e pay-per-view evenement van de UFC meer sterren en spektakel verdiende. Na een recordbrekende nacht op UFC 300, nam White de tijd om te reageren op zijn meest vocale critici.

In een video montage op social media laat White beelden zien van experts die voorafgaand aan UFC 300 sceptisch waren over de vechtkaart. Vervolgens worden fragmenten getoond van de spectaculaire gevechten. Met deze montage veegt White alle twijfels van tafel.

White en de UFC genieten momenteel van een welverdiende pauze. Volgende week hervatten ze hun evenementen schema met een UFC Fight Night event in Las Vegas, waar Matheus Nicolau en Alex Perez voor de flyweight titel vechten.

UFC 300: Recordcijfers en succes

UFC 300 haalde een recordopbrengst van $16.5 miljoen aan kaartverkoop, waarmee het het derde best presterende UFC evenement ooit is. Met 20.067 toeschouwers werd bovendien een nieuw bezoekersrecord gevestigd in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Terwijl White en de UFC zich voorbereiden op hun volgende evenementen, kan hij met trots terugkijken op een succesvolle UFC 300 en tegelijkertijd laten zien dat sommige media volgens hem ongelijk hadden.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws