Boksicoon Golovkin tikt Murata eruit in de 9e ronde: 'Klaar voor 3e Canelo gevecht' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Golovkin tikt Murata eruit in de 9e ronde: 'Klaar voor 3e Canelo gevecht'

Boksicoon Golovkin tikt Murata eruit in de 9e ronde: 'Klaar voor 3e Canelo gevecht'

Ryota Murata bezorgde Gennadiy 'GGG' Golovkin veel problemen in de eerste vijf ronden van hun gevecht vandaag in Japan. Maar het was GGG die in de negende ronde een TKO uitdeelde en de winst mee naar huis neemt. Met de winst op de Japanner verzekert Golovkin zich van een derde kans tegen Canelo Alvarez.

Voorafgaand aan het gevecht van Golovkin tegen Murata, was sprake van een mogelijk derde gevecht tussen hem en Canelo. In de ogen van veel mensen moest de 40-jarige niet alleen winnen van Murata, hij moest ook indrukwekkend winnen.

GGG deed precies dat, het overwinnen van een trage start, eindigde het in een negende ronde TKO-overwinning in de Saitama Super Arena in Saitama, Japan voor de Kazachse topbokser.

Scheidsrechter Luis Pabon stopte hun gevecht om 2:11 van de negende ronde omdat Murata's trainer de handdoek in de ring gooide nadat hij onderuit was gegaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws