'Eigen schuld': UFC-baas over Masvidal en Covington straatgevecht Nieuws
Nieuws

'Eigen schuld': UFC-baas over Masvidal en Covington straatgevecht

'Eigen schuld': UFC-baas over Masvidal en Covington straatgevecht

Dana White, UFC-president heeft liever zijn vechtersbazen in de kooi, hij hoeft het niet op straat te zien. Vorige maand werd UFC-vechter Jorge Masvidal gearresteerd nadat hij rivaal Colby Covington zou hebben aangevallen buiten een restaurant in Miami Beach, Florida.

Tot nu toe had White nog niet veel losgelaten over het kwalijke incident, echter spreekt de vechtbaas zich nu uit over de clash tussen de twee vechters. White verscheen gisteren in The Pat McAfee Show en werd gevraagd naar zijn mening over de situatie.

De UFC-baas maakte duidelijk dat hij de vermeende aanval veroordeelt en suggereerde ook dat Covington voorbereid had moeten zijn op mogelijke vergelding. Dit nadat deze richting Masvidal en zijn familie persoonlijke beledigingen had geuit.

Te verwachten

,,Ik zeg dit de hele tijd, ten eerste, op geen enkele manier keur ik geweld van mensen goed, mijn jongens die met elkaar vechten op straat en zo," zei White. "Maar aan de andere kant, als je te maken hebt met een man als Jorge Masvidal en je begint te praten over zijn familie."

,,Je praat over de families van mensen en je loopt een restaurant uit en je kunt maar beter klaar zijn voor een man als Jorge Masvidal die op je af komt rennen." White is van mening dat de gedeelde geschiedenis tussen Covington en Masvidal hun vete alleen maar intenser heeft gemaakt. En dat Covington duidelijk een grens heeft overschreden met zijn trashtalk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws