Bokser laat zich 'expres' in elkaar slaan tijdens controversiële wedstrijd (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokser laat zich 'expres' in elkaar slaan tijdens controversiële wedstrijd (video)

Bokser laat zich 'expres' in elkaar slaan tijdens controversiële wedstrijd (video)

Liam 'Beefy' Smith boekte een 4e ronde knock-out op Hassan Mwakinyo gisteren in Liverpool, Engeland. Voor Smith was het echter niet de gewenste thuiskomst in zijn geboortestad. Met het gevecht dat eindigde in verwarring en controverse.

Voormalig wereldkampioen en Sky Sports-expert, Johnny Nelson vindt dat Mwakinyo expres heeft verloren tegen Smith. Dit naar aanleiding van een opmerking van Smith zelf. Smith had eerder verklaard dat Mwakinyo stopte tijdens een sparring sessie tussen de twee jaar geleden. De bokser gelooft dat hij zaterdag weer stopte.

,,Hij is expres gestopt. Ik weet dat het respectloos is om dat over een vechter te zeggen. Ik ben een ex-vechter dus ik mag het zeggen. Hij is expres gestopt", vertelde Nelson aan Sky Sports.

Liam Smith is de broer van Callum Smith waar kickbokslegende Nieky Holzken tegen bokste tijdens de World Boxing Super Series in 2020.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws