Topkickbokser Nieky Holzken start autobedrijf! Stopt hij met vechten? Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Nieky Holzken start autobedrijf! Stopt hij met vechten?

Topkickbokser Nieky Holzken start autobedrijf! Stopt hij met vechten?

Nieky Holzken de voormalige Glory weltergewicht kampioen is een eigen autobedrijf begonnen onder de naam Nieky Holzken Cars. De topkickbokser die voor ONE Championship uitkomt concentreert zich niet alleen op de verkoop maar blijft ook in de ring actief.

Het nieuwe bedrijf van Nieky Holzken, dat gespecialiseerd is in de verkoop van hybride en elektrische auto's speelt in op de markt. Alhoewel en nog geen website is met aanbod kunnen geïnteresseerden wel via het Instagram account van het bedrijf, het assortiment bekijken. De verkoop doet Holzken vanuit zijn eigen huis in het Brabantse Helmond.

Nog wel vechten?

,,Nieky wilde geen concurrent van mij worden, dus concentreert hij zij op hybride en elektrische auto's", zegt Sjef Weber coach en schoonvader van de topvechter. Deze heeft zelf een succesvol autobedrijf in Helmond. Op de vraag of Holzken uitgevochten is, is Weber duidelijk.

,,Wij hebben nog 5 gevechten op het contract bij ONE, waarvan er dit jaar nog twee plaats zouden moeten vinden. Maar het is al september dus wij hopen dat ONE er vaart achter zet", aldus Weber. Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld en boekte grote successen bij Glory. Zijn laatste wedstrijd bij ONE was tegen Sinsamut Klinmee in maart dit jaar tijdens ONE: X.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws