Boksbond zet Gennady Golovkin klem! 'Verplicht vechten of afgaan' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksbond zet Gennady Golovkin klem! 'Verplicht vechten of afgaan'

Boksbond zet Gennady Golovkin klem! 'Verplicht vechten of afgaan'

Het WBA-kampioenschap comité heeft WBA-kampioen middengewicht Golovkin de opdracht gegeven om zich te verdedigen tegen Lara als onderdeel van een plan om het aantal wereldtitels te verminderen.

Ervan uitgaande dat Golovkin zijn WBA-titel niet onmiddellijk opgeeft, en om te vermijden dat hij het moeilijke gevecht tegen Lara niet aangaat, begint de vrije onderhandelingsperiode vandaag. Deze eindigt op 23 oktober. Op dat moment zal er een beursbod plaatsvinden.

Geen goede indruk

Golovkin heeft eerder in zijn carrière nooit interesse getoond om met Lara te vechten, dus het is onrealistisch om te denken dat hij ook maar iets van hem wil zien nu hij 40 is, een verlies voor Canelo Alvarez.

Lara is 39, maar vecht op een hoger niveau dan Golovkin. In tegenstelling tot Golovkin heeft Lara zijn handsnelheid niet verloren en kan hij nog steeds de trekker overhalen met zijn stoten. Het zou. niet goed overkomen als Golovkin probeert om Lara te ontwijken. Maar hij wilde waarschijnlijk geen deel uitmaken van de strijd tegen moeilijke oppositie in de afgelopen vijf jaar. Afgezien van zijn twee gevechten met Canelo Alvarez.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws