Waarom je de Ryan Bader vs Fedor Emeliananko rematch niet mag missen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Waarom je de Ryan Bader vs Fedor Emeliananko rematch niet mag missen

Waarom je de Ryan Bader vs Fedor Emeliananko rematch niet mag missen

Ryan Bader en Fedor Emeliananko strijden zaterdag 4 februari om de zwaargewicht titel op Bellator 290. Een gevecht dat je als vecht fan niet mag missen.

In zijn laatste gevecht krijgt Fedor Emelianenko zijn langverwachte herkansing. Emelianenko zal zwaargewicht kampioen Ryan Bader rematchen in het Bellator 290 main event in het Kia Forum in Inglewood, Californië. Zwaargewicht kampioen Bader had slechts 35 seconden nodig om Emelianenko knock-out te slaan toen ze voor het eerst vochten in de Grand Prix-finale in januari 2019.

Ryan Bader vs Fedor Emeliananko 2 moet je echt kijken

De legendarische voormalige PRIDE-kampioen heeft zich sindsdien hersteld met knock-outs in de eerste ronde op Quinton Jackson en Timothy Johnson. Bellator 290 belooft een memorabel evenement te worden die nu al volgens insiders de geschiedenis in zal gaan als een van de grootste rematches ooit.

Door Emelianenko te verslaan, bereikte Bader de status van dubbel kampioen. Hoewel Bader zijn lichtzwaargewicht titel zou verliezen aan Vadim Nemkov bij Bellator 244, slaagde hij erin zijn zwaargewicht titel twee keer te verdedigen tegen Valentin Moldavsky en Cheick Kongo. Nu zal Emelianenko proberen zijn legendarische carrière af te sluiten met goud om zijn middel en tegelijkertijd een belangrijk carrièreverlies wreken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws