Angstgegner! Yoka accepteert hopeloos gevecht met Hrgovic Boks Nieuws
Boks Nieuws

Angstgegner! Yoka accepteert hopeloos gevecht met Hrgovic

Angstgegner! Yoka accepteert hopeloos gevecht met Hrgovic

Dit is geweldig nieuws voor boksfans, omdat eindelijk een bokser het lef heeft de handscehoenen op te nemen tegen de ongeslagen Hrgovic. Eerder hadden al twee boksers het gevecht afgewezen. Voor Hrgovic is Yoka dit de slechtst mogelijke tegenstander omdat hij tweemaal verloor van Yoka bij de amateurs (lees verder onder tweet).

In beide gevechten neutraliseerde Yoka vakkundig de aanvallen van Hrgovic. Waardoor hij er ongecoördineerd uitzag met de manier waarop hij constant met zijn armen zwaaide en miste met zijn wilde stoten. Voor de Kroaat is Yoka een echte angstgegner.

Roet in het eten

Hrgovic zal zenuwachtig zijn omdat Yoka het talent heeft om zijn dromen te verpesten, het uitdagen Usyk voor zijn drie titels. Je kunt je afvragen wat Hrgovic nu denkt nadat hij gehoord heeft dat Yoka het gevecht met hem formeel schriftelijk heeft aanvaard.

Vechten tegen Usyk zou miljoenen betekenen voor Hrgovic. Dit zou levens veranderend zijn voor de Kroaat. Helaas voor Hrgovic, wordt hij nu geconfronteerd met Yoka, en hij zou opnieuw een nederlaag kunnen lijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws