BOKSEN: Tyrone Spong vs Tony Yoka 'Ik kom om te vechten' Nieuws
Nieuws

BOKSEN: Tyrone Spong vs Tony Yoka 'Ik kom om te vechten'

BOKSEN: Tyrone Spong vs Tony Yoka 'Ik kom om te vechten'
BOKSEN: Tyrone Spong vs Tony Yoka 'Ik kom om te vechten'

Zwaargewicht Tony Yoka zou naar verluidt tegen Tyrone Spong boksen wanneer hij op 13 juli in Parijs terugkeert naar de ring.

Het is het eerste gevecht van de Franse Olympische gouden medaillewinnaar sinds 2016, na een verbod van één jaar wegens het falen van drie dopingtests. In de Franse media werd vorige week breeduit gemeten dat Yoka zijn comeback gevecht zou hebben tegen de Surinaams-Nederlandse top bokser Tyrone Spong.

Spong daarentegen toog zondag naar social media om dit te ontkrachten, hij zegt: "He Tony Yoka stop met het gebruiken van mijn naam om je gevecht te promoten. Maar als je wilt ,ben ik daar kom maar op met het geld en een datum. " Ook zegt Spong dat hij betwijfeld of Yoka wel tegen hem de ring in durft.

De ongeslagen Tyrone Spong

Momenteel is Spong (13-0, 12 KO), ongeslagen bij de profs met 13 opeenvolgende overwinningen. Spong heeft de WBC Latino en WBO Latino wereldtitels in bezit. Yoka (5-0, 4 KO's) rondt momenteel een eenjarige schorsing af die officieel op 5 juli eindigt.

ZIE OOK >> Tyrone Spong vocht met gebroken had tijdens titelgevecht

Spong lijkt duidelijk in het voordeel te zijn bij een eventuele match. Het is een terugkeergevecht voor Yoka die niet heeft gevochten sinds 23 juni 2018. En mocht het tot een match komen is Spong duidelijk, hij is klaar om te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws